Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 106 επισκέπτες με βαθμολογία 3,51 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

Petrified


Γενικά στοιχεία

Χώρα: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Είδος: Κιν. Σχέδιο, Έτος: 2005

Τεχνικά στοιχεία

Format: , Χρώμα: Χρώμα, Διάρκεια: 2' 53'', Ήχος: Stereo

Συντελεστές

Σκηνοθέτης: Άννα Στυλιανίδου
Παραγωγός: Gabriela Medina Herrera, The Arts Institute at Bournemouth
Σενάριο: Άννα Στυλιανίδου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Άννα Στυλιανίδου
Μουσική: Αργυρώ Χριστοδουλίδου
Ηχοληψία: Simon Bysshe
Μοντάζ: Carly Jones
Άλλοι συντελεστές: Animation and Clean-Up: Anna Stylianidou, Espen Ellingsen, Sarah Harris Painted Backgrounds: David Calloway, Isobel Stenhouse Layouts: Anna Stylianidou Voices: Mona Daneshpazhooh, Anna Stylianidou

Περίληψη

Μια ιστορία για ένα ασυνήθιστο κοριτσάκι. Στα δημιουργικά της χέρια, τα παιχνίδια της μεταμορφώνονται με ένα μοναδικό τρόπο, και πάντα φαίνονται να μοιάζουν με το νέο κατοικίδιο του σπιτιού. Τραγικά για τον γατούλη, θα υποφέρει με «μυστηριώδη» τρόπο ότι και το νέο αρκουδάκι της μικρής…

Σκεπτικό

Η συνύπαρξη του μακάβριου και του χαριτωμένου δημιουργεί μια διασκεδαστική κατάσταση με συγκλονιστικές συνέπειες. Μια υπενθύμιση ότι στην πραγματικότητα δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Σε όσους πιστεύουν ότι το κινούμενο σχέδιο είναι άκακο και απευθύνεται μόνο σε παιδιά.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας


Βιογραφικό σκηνοθέτη

Studied Film and Animation in the Uk, at the Arts Institute at Bournemouth, specialising as an animator. Taken part in a number of graduation films in Bournemouth throughout her 3 year study as well as done work placement in audiovisual production companies in Spain and Cyprus. Petrified is her graduation film.

Filmography:
Petrified, 2005 - grad film(Director, animation, layouts, clean up, compositing)
Peculiar Such Thing, 2004 - grad film (2D animator)
Bambulo, 2004 - pilot for Spanish TV children series (inbetween, cleanup)
My Third Arm, 2003 - grad film (Background artist)
Livestock, 2003 - grad film (additional animation)

Σχόλια επισκεπτών (από το νεότερο | από το παλιότερο)

Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).

13/7/2010 6:30:08 μμ

drakoylhsb@gmail.com

Πολύ καλό. Εξαίρετο animation.ΜΠΡΑΒΟ.

15/11/2008 2:56:42 πμ

evangelia.angelinou@gmail.com

Polu epaggelmatikh kai oloklhrwmenh douleia, polu kalh skhnothesia, apoluta sumvath mousikh kai polu kalh idea! Asteio, uperoxo, panexypno, sataniko...
Polla sugxarhthria sthn Anna kai se olous tous suntelestes.
Kalh sunexeia.

19/6/2007 10:09:30 μμ

don_ki_chiotis@yahoo.com

γαματο.. δεν το πιασαμε απο την αρχη αλλα φοβερο!!!

14/5/2007 1:31:58 μμ

laerthssoporis@yahoo.com

ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ...

17/3/2007 11:29:21 πμ

f_ganas@yahoo.com

ΦΟΒΕΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

4/3/2007 1:50:05 μμ

eleftherie@gmail.com

εξαιρετικό. πολύ καλά δομημένο. απλά ολοκληρωμένο καλή επιτυχία

14/2/2007 5:27:22 μμ

gen_samber@yahoo.gr

touche--------> !!!!!!!

12/2/2007 1:38:50 μμ

anapodo8@mail.gr

W E LL D O N E ! ! ! ! !

9/2/2007 10:51:27 πμ

argyro7@gmail.com

Incredible!! Annoula ise foverh!

28/1/2007 9:56:46 μμ

mariap_80@hotmail.com

The best film so far!
masquerade

28/11/2006 11:41:37 μμ

notnamed007@yahoo.gr

poly oraio!mpravo!

25/10/2006 12:26:22 μμ

paranoikou@gmail.com

sigxaritiria

22/10/2006 9:29:26 μμ

silence_158@yahoo.gr

polu wraia douleia!to sxedio,oi apoxrwseis,i kinisi,i ekfrasi,to story edesan pragmatika polu omorfa!mpravo!

1/10/2006 12:27:57 μμ

il_dedpersdo@yahoo.gr

Πολύ καλό φιλμάκι με εξαίρετο animation,πανέμορφη ιστορία και καλά δομημένη.Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς.

1/7/2006 3:35:42 μμ

elenist@cytanet.com.cy

Εξαιρετικό φιλμάκι. Θαυμάσιες οι φιγούρες. Πρωτότυπο και έξυπνο το σενάριο. Υπέροχη και η μουσική, αλλά και οι φωνούλες που ακούγονται.... Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Και εις ανώτερα. Σου εύχομαι πάντα πρώτη σε ότι κάνεις στη ζωή σου. Καλή επιτυχία.

22/6/2006 9:59:08 πμ

derumar@hotmail.com

Po po Fantasia! Anatrixiasa! Bravo! Prototypo! H gata klevei tin parastasi! M'aresan... oi toumbes. Kathe kinisi tis gatas kai tou koritsiou einai teleia meletimenes. To fondo fainetai ligo apsyxo, ektos an to ekanes epitides gia na toniseis tous protagonistes.
Tora theloume kai ena animation asteio..
Congratulations! Poly kali douleia! KALH EPITYXIA!

21/6/2006 12:33:30 μμ

shadowman6982@hotmail.com

Foberes kai poli gnisies idees. Iperoxi i enorxistrosi, kai i gatoula einai teleia me fisikes kiniseis. To sxedio einia poli prosegmeno kai fainetai oti ebales poli douleia sto na dimiourgiseis auto to kommati. Polles euxes gia na nikiseis. Kali epeitixia sto diagonismo :)

20/6/2006 12:26:44 πμ

denislive@hotmail.com

kali epitihia sto diagonismo kai kali sineheia...

19/6/2006 11:22:13 μμ

cooly_a@hotmail.com

Good stuff anna!it rocks! c u in October!!

19/6/2006 7:47:20 μμ

waynejarman@hotmail.com

Great Film Anna! Well done to you and your team!

19/6/2006 3:51:55 μμ

chara_7t@hotmail.com

gia sou anna :) kali sou epituxia.. i gata sou einai iperoxi ;p !!

19/6/2006 10:48:17 πμ

sarah.harris1@hotmail.com

your film rocks anna, a gem in our world of animation

18/6/2006 4:49:25 μμ

tatiana_koum@yahoo.gr

teleio!!!8elo kai allo...mpravo koritsi

17/6/2006 11:07:36 μμ

gabyq79@hotmail.co.uk

this animation Its stylist, its unique, beautiful and clever!!! Best of luck for the competition

17/6/2006 1:31:07 πμ

halazhar@hotmail.com

A wonderful animation full of grace and wickedness - this is Anna all over!!

14/6/2006 5:19:28 μμ

gaupeguy@hotmail.com

Its a brilliant film...by far the best animation that shows imagination and creativity.

14/6/2006 9:18:57 πμ

lefana@shaw.ca

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΦΕ. ΕΧΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

14/6/2006 12:42:34 πμ

star_smile@hotmail.com

Ti na po..? Katapliktiko! "Mikimaous" kai pali se kanei na anatrixiazeis. E3eretiki doulia! makari na breis kapou na a3iopithis eis touto ton erimo ton topo :P

13/6/2006 11:25:34 μμ

Sirene1_3@hotmail.com

TELIO!!! CONGRATSULATIONS! kataplixtiki doulia ...senario, kinisi, xrwmata.....telia, well done!kali synexeia

13/6/2006 6:14:24 μμ

yiorgos_k@hotmail.com

Πωωωω, συγκλονιστικό και cute ταυτόχρονα. Αν ήξερα που διάλο ψηφίζουν θα έβαζα άριστα. [θα το βρω όμως, πού θα μου πάει]

13/6/2006 5:38:10 μμ

crucifixio@gmail.com

But she's a Black Magic Woman and
she's trying to make a devil out of me.

13/6/2006 1:03:44 πμ

erizo1@otenet.gr

Λίγο περιέργο ή μακάβριο θέμα, αλλά υπέροχη εκτέλεση, κινηματογραφική σχεδόν λήψη, ωραίες εικόνες και χρώματα, κίνηση "ζωντανή". ΠΟλύ καλή προσπάθεια.Καλή συνέχεια. Θα έδινα υπότιτλο: το άμοιρο γατί, έμεινε με το γιατί

8/6/2006 5:49:40 μμ

perdikofryda@yahoo.gr

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΝΙΑΚΙ: VERY WELL DONE! VERY WELL DONE INDEED. ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ "ΟΛΑ" ΜΕΣΑ ΣΕ 2'53''... ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗ. ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ BOURNEMOUTH UNIVERSITY ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: PETRIFIED - PURIFIED; CHEERS!

7/6/2006 1:18:45 πμ

alobaar@hotmail.com

re sy ... sygharitiria poli kali kinisi ke fatses!!!

3/6/2006 3:46:50 μμ

poiuty82@yahoo.gr

Παρ’ ότι λατρεύω τις γάτες, σου έβαλα άριστα γιατί το αξίζεις!
Το σχέδιο, τα χρώματα, το σενάριο, η μουσική, η φωτογραφία όλα ήταν εξαιρετικά!
Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας σου και
καλή σου επιτυχία!

3/6/2006 12:38:32 πμ

d_kourtesa@yahoo.gr

Apithano! kai to senario kai to sxedio(kiniseis) kai i texniki kai oi iroes..isos to fodo itan parapano statiko aposo tha prepe.oreoi ixoi,oreo telos,oreo minima

2/6/2006 3:56:36 μμ

ariadnimih@yahoo.gr

πολύ καλή χρήση κινηματογραφικής γλώσσας.Εδωσες μία πολύ καλή ατμοσφαιρα.

30/5/2006 1:45:07 πμ

pornhat@yahoo.gr

Πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια.