Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 0 επισκέπτες με βαθμολογία 0,00 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

STIFF - a little love story


Γενικά στοιχεία

Χώρα: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Είδος: Μυθοπλασία, Έτος: 2010

Τεχνικά στοιχεία

Format: HDCAM, Χρώμα: A/M, Διάρκεια: 9' 47'',

Συντελεστές

Σκηνοθέτης: Χρήστος Πυθαράς
Παραγωγός: Χρήστος Πυθαράς
Σενάριο: Χρήστος Πυθαράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Marek Borkowski
Μουσική: Madrugada
Μοντάζ: Shaun Glowa
Κοστούμια: Lucy Reeves & Elle Wilson
Ηθοποιοί: Kati Thiemer,Γιάννης Στάνκογλου

Περίληψη

Sarah, a rather peculiar young woman working in a mortuary, has built a microcosm of sexual longing for her seductive next door neighboor. A decision she made one day at her work will change her life for ever.

Σκεπτικό

Μια μαύρη κομεντί γύρω από τη σεξουαλική επιθυμία, την διαφορετικότητα των ανθρώπων και πως η πορεία της ζωής μας μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη.


Βιογραφικό σκηνοθέτη

Χρήστος Πυθαράς
Τηλ. 211 7051633 / 6974 867975
filmschool.cp@gmail.com
www.filmschool.gr


Φιλμογραφία

2004. “The Real Bunch” (Σπουδαστική μυθοπλασίας, μικρού μήκους)

2005. “Communication Breakdown” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Φεστιβάλ O’COURT (Νάπολι, Ιταλία)

2005. “6 Songs for Cyprus” (πειραματικό ντοκυμαντέρ)
Φεστιβάλ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ06

2005. “Ψυχή στο στόμα” του Γιάννη Οικονομίδη
Βοηθός παραγωγής

2006. “Αόρατες Σχέσεις” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Φεστιβάλ Πάτρας
Φεστιβάλ Μικρές Πρεμιέρες (βραβείο Σεναρίου)
Φεστιβάλ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ07

2008. “Τα πούπουλα του Ντόναλντ” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο
Φεστιβάλ Δράμας
Φεστιβάλ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ08
Opening της μεγάλου μήκους “Η σιωπή της Λόρνα”
στο κινηματογράφο Μικρόκοσμο

2008. “Αντί Αντίο” του Θράσου Καμινάκη
Σκηνοθεσία θεατρικού μονόπρακτου υπό το πλαίσιο
του 3ου pocket theatre festival

2009. “Money Shot” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο
Οpening της μεγάλου μήκους “Inglorious Basterds”
στο κινηματογράφο Μικρόκοσμο
2009. “Παράξενες Μέρες”
Έκθεση Φωτογραφίας – Ποίησης

2009. “Stiff – a little love story” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο

2009. “The Monster” του Νίκου Καλπάκη (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Διευθυντής Παραγωγής, Βοηθός Σκηνοθέτη & 2η κάμερα

2009. “Binoculars” του Gabriel Foster Prior (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Μοντέρ.

2009. “the canary” της Trine Dam Ottosen (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Βοηθός Σκηνοθέτη

2009 . “Επί τόπου του έργου” του Μάριου Κουτσουρέλη
Ντοκυμαντέρ αρχιτεκτονικής για το μουσείο Μπενάκη
Ηχολήπτης

2009/2010. Εισηγητής σεμιναρίων σκηνοθεσίας στο Μικρό Πολυτεχνείο

2010 . “Το Θυμιατό”
Μουσικό βίντεο για τον Βασίλη Σκουλά
Σκηνοθεσία - Μοντάζ Χρήστος Πυθαράς και Μαϊρα Στυλιανού

2010 . "Χωρίς Άδεια" (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σενάριο - Σκηνοθεσία.


WORK IN PROGRESS
2010 . “Τα πράγματα είναι απλά μα δύσκολα εξηγούνται”
Μικρού Μήκους Ντοκυμαντέρ
Μοντέρ
2010 . “HARD-ON” Θεατρική παράσταση
Σενάριο - Σκηνοθεσία
Προ-παραγωγή
2010 . “ΡΟΠΗ”
Μεγάλου μήκους, μυθοπλασία
Σεναριογράφος – Σκηνοθέτης
Development stage
2010 . “Εδώ είναι Σώπι”. Μικρού Μήκους Ντοκυμαντέρ
Σκηνοθέτης – Μοντέρ
2010 . “Το Φυλαχτό”. Θεατρική παράσταση
Συγγραφή – Σκηνοθεσία
Προ-παραγωγή

Σχόλια επισκεπτών (από το νεότερο | από το παλιότερο)

Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).