Ψήφισε την ταινία

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 16 επισκέπτες με βαθμολογία 2,15 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

Φωτογραφικό υλικό

Money Shot Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Χώρα:
ΕΛΛΑΔΑ
Είδος:
Μυθοπλασία
Έτος:
2010

Τεχνικά στοιχεία

Format:
HDV
Χρώμα:
A/M
Διάρκεια:
2' 47''

Συντελεστές

Σκηνοθέτης:
Χρήστος Πυθαράς
Παραγωγός:
Χρήστος Πυθαράς
Σενάριο:
Χρήστος Πυθαράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Julian Krubasik
Μουσική:
Will Whitmore
Ηχοληψία:
Shaun Glowa
Μοντάζ:
Shaun Glowa
Σκηνικά:
Χρήστος Πυθαράς
Κοστούμια:
Neda Alexander
Ηθοποιοί:
James McAnerney, Sunfeathers, Stuwart Falconer, Tommy Moore, Willem Van Heemstra

Περίληψη

A loser is always a loser.

Σκεπτικό

A loser is always a loser.

Βιογραφικό σκηνοθέτη Χρήστος Πυθαράς

Χρήστος Πυθαράς
filmschool.cp@gmail.com
www.filmschool.gr



Φιλμογραφία

2004. “The Real Bunch” (Σπουδαστική μυθοπλασίας, μικρού μήκους)

2005. “Communication Breakdown” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Φεστιβάλ O’COURT (Νάπολι, Ιταλία)

2005. “6 Songs for Cyprus” (πειραματικό ντοκυμαντέρ)

2005. “Ψυχή στο στόμα” του Γιάννη Οικονομίδη
Βοηθός παραγωγής

2006. “Αόρατες Σχέσεις” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)

2008. “Τα πούπουλα του Ντόναλντ” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο

2008. “Αντί Αντίο” του Θράσου Καμινάκη
Σκηνοθεσία θεατρικού μονόπρακτου υπό το πλαίσιο
του 3ου pocket theatre festival

2009. “Money Shot” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο

2009. “Παράξενες Μέρες”
Έκθεση Φωτογραφίας – Ποίησης

2009. “Stiff – a little love story” (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σκηνοθεσία – Σενάριο

2009. “The Monster” του Νίκου Καλπάκη (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Διευθυντής Παραγωγής, Βοηθός Σκηνοθέτη & 2η κάμερα

2009. “Binoculars” του Gabriel Foster Prior (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Μοντέρ.

2009. “the canary” της Trine Dam Ottosen (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Βοηθός Σκηνοθέτη

2009 . “Επί τόπου του έργου” του Μάριου Κουτσουρέλη
Ντοκυμαντέρ αρχιτεκτονικής για το μουσείο Μπενάκη
Ηχολήπτης

2009/2010. Εισηγητής σεμιναρίων σκηνοθεσίας στο Μικρό Πολυτεχνείο

2010 . "Χωρίς Άδεια" (Μικρού Μήκους Μυθοπλασία)
Σενάριο - Σκηνοθεσία.


WORK IN PROGRESS
2010 . “Τα πράγματα είναι απλά μα δύσκολα εξηγούνται”
Μικρού Μήκους Ντοκυμαντέρ
Μοντέρ
2010 . “HARD-ON” Θεατρική παράσταση
Σενάριο - Σκηνοθεσία
Προ-παραγωγή
2010 . “ΡΟΠΗ”
Μεγάλου μήκους, μυθοπλασία
Σεναριογράφος – Σκηνοθέτης
Development stage
2010 . “Εδώ είναι Σώπι”. Μικρού Μήκους Ντοκυμαντέρ
Σκηνοθέτης – Μοντέρ
2010 . “Το Φυλαχτό”. Θεατρική παράσταση
Συγγραφή – Σκηνοθεσία
Προ-παραγωγή

Σχόλια επισκεπτών

από το νεότερο από το παλιότερο
Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
23/5/2011 6:17:38 μμ

kkkstudios@yahoo.gr

Mia xaraaaaaaaa!!!!! :) Eyge!
23/3/2011 11:23:10 μμ

georgiosh@otenet.gr

Φαίνεται πως τα 5 χρόνια που περάσανε από το 2005 δεν ήταν κι άχρηστα!
Τόχεις!
Και aglio, και olio και ιδίως peperoncino!